Istoric

Ca un pas firesc al evoluției unui liceu cu profil sportiv, în anul 2004 a fost inaugurată sala polivalentă, o investiție care avea să-și arate roadele în perioada imediat următoare prin performanțele obținute la nivel național în special la secțiile de handbal și volei.

O bornă importantă în scurta istorie a Liceul cu Program Sportiv Suceava, poate fi considerat anul 2008 datorită faptului că, în urma unui proces complex, această unitate de învățământ a fost declarată „Eco-școala” primind odată cu această titulatură și celebrul drapel verde care ne onorează și ne obligă să continuăm programele, proiectele privind mediul înconjurător.

Evoluția permanentă și poziția acestei unități de învățământ a fost confirmată și în anul 2014 când a fost obținut certificatul de „Școală Europeană”.

Anul 2015 îți merită cu prisosință un loc important în istoria Liceului cu Program Sportiv Suceava, fiind anul în care s-a finalizat un proiect realizat prin fonduri europene, investiție care ridică standardele acestei unități de învățământ la nivelul campusurilor din țările Uniunii Europene.

Redactat: prof. Claudiu Sevaciuc